Diners krediti

Diners krediti za kupnju Diners Club karticom, kamatna iznosi 8,9 posto i naknada za obradu je 1,5 posto.

Erste Card Club uvela je novi kartični proizvod – potrošački kredit odnosno zajam od 2 do 60 rata.  Taj se potrošački zajam može koristiti na svim prodajnim mjestima na kojima se inače realizira kupnja u većem iznosu.

Realizacija zajma vrlo je jednostavna, jer je dovoljno potpisati slip za kupnju, ispuniti zahtjev za potrošački zajam te odabrati željeni broj rata.

Korisnici Diners kartica tako mogu kupnju poput namještaja, građevinskog materijala, opreme za dom i vrt, autoopreme, informatičkih uređaja i bijele tehnike i slično otplatiti do pet godina, kažu u Ersteu.

Diners-Club-Vision-karticaOsim toga postoji i Diners Club Vision kartica može istodobno biti i klasična kreditna kartica i revolving kartica jer pruža mogućnost korisnicima da svoje mjesečne Diners Club račune plaćaju u cijelosti ili da koriste opciju revolving zajma .

Diners Club Vision kartica je kartica prilagođena mladim, dinamičnim ljudima koji su stekli prvu financijsku neovisnost kroz situacije poput novog radnog mjesta, doma, života s partnerom, roditeljstva i slično, a namijenjena je za plaćanje roba i usluga u zemlji i inozemstvu.

Za više informacija za pojam Diners krediti, pogledajte na: Diners kartice